Declaraţie de confidenţialitate

Language Jobs Ltd procesează toate datele cu caracter personal în conformitate cu obligaţiile ce-i revin prin Legea privind protecţia datelor. Înţelegem importanţa menţinerii confidenţialităţii CV-ului dumneavoastră şi a tuturor datelor cu caracter personal conţinute în el, împreună cu alte informaţii pe care ni le-aţi putea furniza în timpul utilizării site-ului nostru.

Ce fel de date colectăm?

Language Jobs Ltd colectează date personale numai pentru a ajuta procesul de recrutare. Aceste date conţin informaţii care includ numele, adresa, naţionalitatea, adresa de e-mail, experienţa profesională şi competenţele lingvistice.

De ce colectăm aceste date cu caracter personal?

Colectăm şi prelucrăm datele personale necesare pentru a ajuta procesul de recrutare. Prin utilizarea acestui site şi prin înregistrarea datelor dumneavoastră aici, sunteţi de acord ca noi să colectăm şi să prelucrăm datele cu caracter personal, sensibile furnizate de dumneavoastră şi să comunicăm aceste informaţii potenţialilor angajatori şi clienţi care au legătură cu procesul de recrutare.

Comunicăm date unor terţe persoane?

La înregistrare, vi se oferă posibilitatea de a alege dacă datele dumneavoastă pot fi puse la dispoziţia terţilor angajatori şi agenţi de recrutare. Totuşi, pentru a vă ajuta cu procesul de recrutare, de fiecare dată când candidaţi pentru orice post vacant de pe acest site, datele dumneavoastră vor fi automat transmise potenţialei agenţii sau potenţialului angajator.

Cum asigurăm securitatea acestor date?

Securitatea datelor dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi. Accesul la datele dumneavoastră personale este permis numai personalului nostru. Este la latitudinea dumneavoastră dacă informaţiile pot fi puse la dispoziţia unor terţe părţi (de exemplu, potenţiali angajatori sau clienţi). Pentru a ne ajuta să vă găsim un loc de muncă, atunci când candidaţi pentru un post vacant de pe acest site, vă exprimaţi acordul ca datele dumneavoastră să fie comunicate automat potenţialei agenţii sau potenţialului angajator.

Cum eliminăm datele dumneavoastră din baza de date?

Dacă v-aţi înregistrat pe Language Jobs Ltd şi doriţi să eliminaţi datele dumneavoastră din baza(-le) noastră(-e) de date, puteţi face acest lucru pe internet prin intrare în cont, sau trimiţându-ne un mesaj e-mail prin intermediului formularului nostru unde menţionaţi datele dumneavoastră personale (nume şi adresă) şi ca datele să vă fie eliminate. Veţi include adresa de e-mail pe care aţi folosit-o pentru înregistrarea pe site.

Recrutare Acum