Top Language Jobs ocupă primul loc în Europa, ca Portal de recrutare a specialiştilor cu abilităţi lingvistice.

Operează o reţea europeană a locurilor de muncă, în special pentru specialiştii cu competenţe lingvistice.Datorită cererii din ce în ce mai mari pentru recrutarea vorbitorilor bilingvi şi multilingvi, multe firme de recrutare prin internet, nu pot răspunde în mod eficient pieţei de recrutare a specialiştilor pe baze lingvistice. Echipa care deserveşte site-ul Language Jobs are o experienţă de peste 32 de ani în vânzări, marketing şi recrutare pe baze lingvistice, care face ca acesta să fie principalul actor important din acest domeniu.

Cu peste 40% din candidaţii care acum, folosesc internetul pentru a găsi locuri de muncă, recrutarea prin internet a devenit principala cale de a promova sau candida la posturile vacante. Vastele noastre cunoştinţe de marketing în acest domeniu, împreună cu utilizarea celei mai noi tehnologii pentru motoarele de căutare, permit site-ului Top Language Jobs să atragă mii de candidaţi, cu competenţe lingvistice.

Site-ul nostru a fost atent proiectat şi testat pentru a face ca procesul de găsire, de prezentare a candidaturii sau de publicitate pentru locuri de muncă să fie rapid, uşor şi comod pe cât posibil.

"A nu vorbi aceeaşi limbă ca şi clientul dumneavoastră nu este doar un inconvenient, dar poate costa, în cele din urmă, comenzi şi locuri de muncă".

(Sursa: James Stinson, www.recruitment-online.com)

Dacă sunteţi un candidat în căutarea unui loc de muncă interesat în a-şi folosi abilităţile lingvistice, înregistraţi-vă pur şi simplu pe site-ul nostru prin pentru a candida la locuri de muncă şi a avea acces la gama noastră largă de caracteristici, cum ar fi primirea reactualizărilor prin e-mail pentru locuri de muncă nou afişate, care corespund criteriilor dumneavoastră .

Dacă sunteţi un angajator sau agenţie de recrutare care caută candidaţi cu abilităţi lingvistice, mergeţi pe pentru locurile de muncă vacante, bazate pe limbi străine, de pe Top Language Jobs pentru a primi o expunere de neegalat pentru cea mai mare audienţă a candidaţilor profesionişti, cu înalte competenţe în vorbirea limbilor străine, din piaţa muncii.

Recrutare Acum