Faceţi publicitate pentru posturile bazate pe limbi străine

Top Language Jobs este site-ul specializat care ocupă primul loc în recrutarea pentru locuri de muncă în limbi străine în Bucharest, Romania şi Europa.

Publicitatea pe Top Language Jobs este un mod simplu, rapid şi eficient de a face cunoscut postul dumneavoastră vacant celui mai mare număr de candidaţi specialişti cu abilităţi lingvistice.

Plata prin cardul de credit / debit

Procesul este rapid, uşor şi operaţiunea de plată este securizată. În câteva minute postul vacant publicat de dumneavoastră va apărea pe site-ul Top Language Jobs.

Fiecare loc de muncă publicat va fi afişat timp de 4 săptămâni şi reînnoit automat în fiecare săptămână.

Dacă sunteţi un client nou trebuie să începeţi prin crearea unui cont. Acest lucru înseamnă pur şi simplu selectarea unui nume de utilizator şi introducerea parolei şi furnizarea datelor de contact ale firmei dumneavoastră, împreună cu detaliile de plată prin card.

Odată creat contul, veţi avea posibilitatea de a publica, redacta sau elimina ofertele dumneavoastră de muncă promovate pe site-ul nostru.

Faceţi clic aici pentru a crea un cont de card de credit Cerinţe sau obligaţii reglementare de recrutare Dacă aveţi unele cerinţe sau obligaţii reglementare de recrutare, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de vânzări prin telefon +44 208 920 7933 sau trimitere mesaj e-mail pentru a putea găsi modalităţile de a vă economisi banii prin utilizarea pachetului nostru de oferte.

Solicitaţi un Media Pack

Pentru a solicita un Media Pack sau a afla mai multe informaţii despre publicitatea prin Top Language Jobs, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de vânzări prin telefon +44 208 920 7933 sau trimitere mesaj e-mail Sistemele de publicare a ofertelor de muncă.

Găzduim sistemele HTTP şi SOAP Positing; pentru mai multe informaţii vă rugăm să folosiţi contactaţi- ne

Recrutare Acum